21 Ocak 2017 Cumartesi

MASSENZA Sondaj Makineleri Türkiye’de

MASSENZA Sondaj Makineleri Türkiye’de

Dünyanın en önemli sondaj makinesi üreticisi olan MASSENZA, şimdi NEFTAŞ güvencesiyle Türkiye’de. Massenza, birçok farklı uygulama alanına yönelik makineleri ve farklı tipte modelleriyle her tür sondaj uygulamasında müşterilerine farklı çözümler sunmaktadır.

Jeotermal sondaj, su sondajı, karot alma, maden sondajı ve zemin etüdü gibi farklı alanlara ve uygulamalara yönelik makineleriyle yüz yıllık deneyimlerini sektöre aktarmaktadır.
Türkiye temsilciliğini Neftaş’ın yapmakta olduğu, havalı veya çamurlu sondaj tipleri ve ters sirkülasyon (reverse circulation – RC) tipi sondajlara uygun farklı modelde makineleri de mevcut olan Massenza, sondaj konusunda en önemli ortağınız olacaktır.


Kamyona monte modelleri ve paletli modelleri mevcut olan Massenza, ayrıca spesifik taleplere göre de sondaj makinesi imalatı yapmaktadır.

Massenza’nin yanısıra birçok farklı inşaat makinesi ve endüstriyel ekipmanların Türkiye satış ve servisini yapan Neftaş, kule vinçler, mobil vinçler, TBM tünel makineleri, sondaj makineleri, zemin makineleri, dalgıç pompalar gibi ürün tiplerinde de dünyanın önde gelen markalarının temsilciliğini yapmaktadır. Detaylı bilgi için www.neftas.com

Uygulama alanları:
– Maden sondajı
– Jeotermal sondaj
– Su sondajı
– Zemin etüdü
– Karot sondajı

– Sismik sondaj